zondag 27 januari 2013

wimpersextensions divas wimpers by caricabellos almere poort



Wimpers net zoals de echte filmsterren!!
 by caricabellos.nl

Van bescheiden vollere wimpers tot trendy lange wimpers.
Als u dacht dat actrices, modellen en wereldsterren die schitterende oogopslag van nature hebben, dan heeft u het mis. Het geheim is wimperextensions.
De ogen spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van de vrouw. Zelfs wanneer u geen make-up draagt of geen tijd heeft,dan doet u wel mascara op om de ogen beter tot hun recht te laten komen.
Met mink lash wimperextensions krijgt u mooie en lange wimpers zonder dat u mascara hoeft te gebruiken.

Dat kan door onze wimperspecialiste opgezet worden met echte Mink haartjes of een zeer mooie andere zijde kwaliteit wimpers. Haartje voor haartje worden uw wimpers opgevuld. Niemand ziet dat u wimpers niet echt zijn. En daarbij is het super makkelijk!!
Mink Lashes zijn zorgvuldig geselecteerd en van 100% echte vossehaartjes.
De zachtste wimpers die er bestaan!
De zijde wimpers hebben wij ook op vooraad.
Geen chemicalien of verf aan toegevoegd -Lengtes: 9-17 millimeter
Het aanbrengen van de wimerextensions is een precies en geduldig proces. Na aankomst in de salon kunt u ontspannen gaan liggen op de behandelstoel. De wimperstyliste zal onder ieder oog een eye-pad aanbrengen. Vlak onder de wenkbrauw wordt een stukje tape aangebracht welke over de wenkbrauw heen wordt gespannen.
De tijd die een wimperverlenging behandeling neemt varieert, dit kan tussen een uur tot zelfs 2 uur duren, afhankelijk voor welke wimperextensions gekozen worden. Er zal met een pincet, haartje voor haartje een wimperextension aanbrengen. Dit wordt gedaan met lijm, die ook in de medische wereld wordt gebruikt. De kleur van de medische lijm is zwart of transparant.
Wij zijn minkLash gecertificeerd.
wij komen ook bij u thuis tot 50km van almere poort
Tel:0630732866  www.caricabellos.nl
 
WEB© caricabellos 2012. ondervermelding van kvk nr 51198711

Geen opmerkingen:

Een reactie posten